Olcsó nyaralójármű Dacia Loganból

2009.09.01. 12:13

Valódi mozgó otthonná alakította az óriási tengelytávú MCV kombit a Hymer, Európa egyik legismertebb lakóautó-építő cége.

A Young Activity Vehicle III első pillantásra csak a tetejére épített áramvonalas doboz, és néhány optikai módosítás – az alufelnik, a látványos oldalmatricák és néhány ezüstszínű műanyagelem – révén különbözik a sorozatgyártású Logan MCV-től, pedig belül négy személy számára alakítottak ki benne ülő- és éjszakai fekvőhelyet. A tetődobozban két felnőtt méretű fekvőhelyet alakítottak ki, a csomagtartó pedig két gyerek, vagy egy felnőtt elszállásolására alkalmas. A Daciába még egy apró melegítőkonyha is befért, és elegendő tárolórekeszt alakítottak ki a csomagok számára, így az autó egy nagyobb sátor komfortszintjét kínálja, a karosszéria pedig kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságai elen.

A lakó Dacia szeptember 6-án, a düsseldorfi Caravan Salon kiállításon mutatkozik be a nagyközönség előtt, és 2010 közepétől lesz kapható, 15 ezer euró, azaz átszámítva 4,1 millió forint körüli alapáron.