Magyar autókról, mindent

2009.09.21. 18:52

A mostani negyvenesek, ötvenesek, de talán még a harmincasok közül is sokan ismerték Zsuppán István „A magyar autó” című könyvét. Puha borítós, gyengén fűzött könyv volt, akinek jutott a szerény mennyiségben kinyomtatott példányból, annak is mindnek szétesett már, ha olvasgatta. Az érdeklődő többségnek azonban nem jutott ebből a fontos könyvből.

Nem kell aggódni, itt az új kiadás, kemény kötésben, profi gerinccel, gyönyörű külső borítóval, az eredetihez képest kibővített szöveggel és lenyűgözően felduzzasztott, a korábbinál sokszorta jobb minőségű képanyaggal. Birtokolni való alapmű, egyetlen magyar veterános polcáról nem hiányozhat, a Csonkáktól a Suzukikig minden, gazdag betűözönnel a Magomobilokról, Csepelekről, Ikarusokról, bőséges méltatással megemlékezve a Martáról, a Pelléről és mindeniről, aki fontos személyiségként alkotott a magyar autóiparban. Igazság szerint egyetlen magyar autós polcáról sem.

Ahhoz képest, milyen mennyiségű anyagot találni benne, egyáltalán nem drága, 4800 forintba kerül a Veterán Autó és Motor Szerkesztőségében (1211 Budapest Központi út 20.), vagy megrendelhető az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Tel.: 1/425-3668
Fax: 1/278-0475
Postacím: Veterán Autó és Motor
1755 Budapest Pf 66..