Miss Tuning – a húsz legszebb csaj

2010.04.29. 19:16

Ötszáz jelentkezőből választották ki a húsz legszebb lányt – közülük kerül ki az idei Tuning World Bodensee szépségkirálynője.

A német nyelvterület egyik legnagyobb tuningtalálkozójáról van szó, ahol évente több tízezer megszállott és módosított autó gyűlik össze, sőt, az utóbbi években még az autógyártók is megjelentek, külön az eseményre tervezett tanulmányautókkal. Ennek megfelelően a Miss Tuning verseny is egyre több érdeklődőt vonz: miután a tavalyi győztesről készült naptár fotóira a világon mindenütt lecsapott a sajtó, az idén félezren jelentkeztek – közülük választották ki a 20 döntőst, akikre a közönség is szavazhat.

Az új szépségkirálynőt is a Tuning World keretei közt koronázzák meg, de a rendezvény emellett számos más látványossággal is szolgál. Zömmel a szokásos találkozós programokkal szórakoztatják a Bodensee partján összegyűlő közönséget: koncertekkel, drift-bemutatóval, gumiégetéssel és koncertekkel, de a BMW, a Chrysler, a Fiat, a Mazda, a Nissan és a Skoda is jelen lesz, tőlük is várható néhány meglepetés. A rendezvény május 13. és 16. között zajlik, de addig is bárki szavazhat a Miss tuning-jelöltekre a szépségverseny honlapján.