Ferrari: Kína a jelen, és a jövő!

2011.01.17. 06:33

Oriental-Pearl-Tower

Eladták a jubileumi, 999-ik Ferrarit Kínában. A kilences számnak nagy kultusza van arrafelé, a hosszú életet és a kiválóságot szimbolizálja: nem csoda, hogy alaposan megünnepelték ezt a különleges értékesítést.

A Ferrari öt éve van jelen Kínában, éves eladásaik növekedési üteme rendre megdöbbenti az olaszokat: a 2010-es szezonban nagyjából 300 autót értékesítettek, de már most biztosak benne, hogy néhányan éven belül ugyanúgy 500 darab körüli mennyiség fog gazdára találni csak ott, mint egész Európában.

Ferrari-CEO-Amedeo-Felisa-Commercial-and-Marketing-Director-Enri

„A Ferrari számára Kína a jelent és a jövőt egyaránt jelenti.” – mondta Amedeo Felisa, a cég vezérigazgatója. „Ez egy nagyon kellemes ország, ahol az elkövetkezendőkben tovább fogjuk növelni befektetéseink számát.”

Az ünnepséggel egybekötött gálavacsorán rengeteg, jellemzően 40 évnél fiatalabb Ferrari tulajdonos részt vett: feltörekvő üzletemberek, akik sikerességük szimbólumaként olasz szupersportkocsival járják az országot.

The-999-Ferrari-owner-Johnson-Zhang

A 999-ik autó tulajdonosa, Johnon Zhang is meghatódottan beszélt, miután életében először beröffentette 458 Italiaját: „Nagyon hálás vagyok, amiért itt lehetek. Ezzel az autóval valóra váltottam egy álmot, ami minden férfi álma.”