Eggyel többen a Clubban

2013.01.25. 05:40

Divatkiegészítő szerepében próbálnak egy sokadik bőrt is lehúzni a Miniről, ezúttal a Clubman változatot sminkelték ki.

A Clubman Bond Street nem véletlenül kapta London exkluzív bevásárló utcájáról a nevét. A londoni Bond Street az 1700-as évek óta a divatról, az ékszerekről és a luxusról híres. A világmárkák szalonjai egymás hegyén-hátán. Arra, hogy a kedvenc boltja előtt parkoljon a leendő tulaj, azonban még a Clubman Bond Street sem alkalmas, mivel az egész utcában tilos megállni.

Az autó lényegében nem változott. Kapott egy „midnight black” fantázianevű fekete fényezést, a teteje, a C oszlopok, a tükrök és a hátsó lökhárító felső része pedig pezsgőszínűek. A beltérben is ez a színkombináció köszön vissza. A bőr fekete, a szegélyek és a varrások világosak. Kívül és belül is több helyen virít a Bond Street felirat. Lakkfekete ötágú kerekeket kapott, pezsgőszínű kerékközéppel.

A divatcsomag része számos már megszokott extra, többek közt a sport gomb, a bőrözött kormány és az esőszenzor is. A motoroktól semmi újdonságot nem várhatunk, alapáron hatsebességes manuális váltóval szerelik.

A Clubman Bond Street egy sorozat része a Green Park és Hyde Park mellett. Mind London egy-egy nevezetes helyéről kapták a nevük. A divatos Mini bemutása az idei Genfi Autószalonon lesz, márciusban.