2013.02.18. 05:42

Noha már csak heteket kell várni, és a Genfi Autószalonon a Ferrari megmutatja végre a régóta titkolt Enzo-utódot, az egyelőre F150 név alatt futó új csúcsmodellt, vannak, akik várakozás helyett inkább megalkotják az autót a saját elképzelésük szerint.

Ezek a képek még mindig nem a Ferraritól érkeztek, hanem egy tehetséges grafikus, Josiah LaColla munkái, aki így képzeli el az F150-et. A bemutatóig még szűk három hét van hátra, és nem valószínű, hogy addig jobb rajzok érkeznek, LaColla tehát elkönyvelheti magát, mint legjobb amatőr F150-tervező, akinek munkája kimagaslott a hosszú várakozás alatt látott rengeteg másik közül.

LaColla azt mondja rajzairól, hogy azokat a lehető legésszerűbb becslésnek érzi, és tervezésükkor szigorúan kötötte magát a kémfotókhoz, gyári infókhoz. A látottakat biztos sokan elfogadnák véglegesnek, de kár lenne túlságosan megkedvelni ezt a formát, még ha túl nagy különbségek valószínű nem lesznek az ő általa felrajzolt, és a Ferrari tervezői által megalkotott F150 között.