Befecskendezőt csempészett a vaginájában

2013.06.26. 11:48

Az autógyárakból manapság nem egyszerű csak úgy hazavinni egy-egy alkatrészt, de mindig akad, aki próbálkozik. A Daciától egy ott dolgozó hölgy próbált kivinni egy befecskendezőt, meglehetősen érdekes módszerrel: a hüvelyében juttatta ki a gyárból a drága szerkezetet.

A pontos részleteket nem tudjuk, de a lényeg, hogy miután átjutott a biztonsági ellenőrzésen, a kérdéses alkatrészt nem tudta eltávolítani a vaginájából. Végül kórházban operálták ki belőle az injektort, így derült fény a lopásra. A lebukással persze automatikus kirúgás jár, ahogy a gyár alapszabályzata előírja. Hogy megérte-e a próbálkozás, azt döntse el maga: az injektor értéke nagyjából ezer lej, kb. 67 ezer forint volt, míg a Dacia gyárban havi 2000 lejért és némi plusz juttatásért dolgozott a hölgy.

Bár az autógyárak igyekeznek a nullára csökkenteni a lopások számát, Közép- és Kelet-Európában ez még mindig probléma, ami valahol érthető: olyan alkatrészekkel dolgoznak a munkások, amelyeknek az értéke akár meg is haladhatja az amúgy messze nem bőséges havi fizetésüket. Így mindig akad valaki, aki próbálkozik.

Forrás: manna.ro