Így szól az új M3-as

2013.08.17. 17:23

Ahogy az a vágykeltő videóknál lenni szokott, a BMW sem árulja el, hogy melyik motorját túráztatja a sejtelmes videón, de nem nehéz kikövetkeztetni, hogy az új M3-as, illetve M4-es 450 lóerősnek mondott, sorhatos turbójáról lehet szó. Már csak a szín miatt is.

Nem mintha csak M4-est lehetne metálsárgára fújni, de mostanában divattá vált, hogy egy bizonyos színben mutogatják az új modelleket, az M4-es esetében pedig minden bizonnyal a repcemetál lesz az. A hang pedig meggyőzőnek tűnik, ami egyrészt a bajor hangdizájnerek munkáját dicséri, másrészt egy jelzés a BMW részéről, hogy nincs ok aggodalomra, ez is jól fog szólni, turbó ide vagy oda.

Hasonlóan rafináltan intézik a bajorok az M4-es hivatalos bemutatóját is. A közzétett gyári fotókon az Concept M4 Coupé látható, amely a hétvégi Pebble Beach-i szépségversenyen fakaszt majd könnyeket. Viszont valószínűtlennek tűnik, hogy a tanulmányautónak kikiáltott M4-eshez komolyabban hozzányúlnának a Frankfurti Autószalon előtt, ami azt jelenti, szinte biztosak lehetünk benne, hogy az M3-as kétajtós utódja így fog kinézni.