Rémséget szült a Ferrari

2014.01.29. 11:23

A Ferrari megfelelő összeg ellenében hajlandó egyedi igényeket kielégíteni, és ilyenkor az ízlés helyett általában a pénz beszél. Eddig még nemigen nyúltak mellé, de a legújabb kreatúrával megszakadni látszik ez a hagyomány.

A típusról csak annyit tudunk, hogy egy gazdag japán ügyfél megrendelésére készült. Tulajdonképp egy kicsit összeborzolt FF-ről van szó, vörös-fehér fényezéssel, néhány kopoltyúval és így első ránézésre igazán csúnya első lökhárítóval. Egyéb változtatásról nem tudunk, bár nem lehetetlen, hogy a hajtáslánchoz is hozzányúltak – végülis csak egyetlen fotó szivárgott ki az autó zártkörű premierjéről. Mindenesetre valószínű, hogy most már nem a Ferrarin múlik, hogy látjuk-e még valaha ezt a vizuális mellényúlást, hanem a megrendelőn. Az is elképzelhető, hogy megtartja magának, és majd csak évtizedek múltán kerül elő.

Egyes források azzal ijesztgetnek, hogy az SP FFX stíluselemeivel nem csak itt találkozunk majd, hanem a California készülő utódján is, de ez persze még korántsem biztos.