Jön egy újabb Dartz

2014.03.15. 18:45

Egy ideje már nem hallottunk a diktátorok és maffiózók kedvenc autóépítőjéről. A páncélozott szörnyűségeiről ismert Dartz most egy White Horse nevű guruló bunkerrel támad, ami a Black Dragon fantázianevű modell utóda.

Akárcsak a Black Dragon vagy a Red Diamond, a Dartz White Horse is a Prombron SUV-ra épül. Úgy tudni, a lett cég nem is nagyon változtatna a kiforrottnak nevezhető technikán, ezért az újdonság csak vizuálisan frissül. Ez nagyrészt a hófehér fényezésben kimerül, de az autó továbbra is egyedire szabható, kérhető hozzá például páncél, amivel állítólag egy diszkrétebb rakétatámadásnak is ellenáll. A White Horse-t, akárcsak elődeit, egy General Motorstól származó V8-as hajt majd, 450 lóerős körüli teljesítménnyel. A további részletekről egyelőre titkolóznak lettek, de következő hetekben mindent, így az árát is felfedik majd.

Bár az ügyfeleik közt van amerikai rapper is, a Dartznal azt mondják, már egyedül Kínában bíznak. Természetesen ezután is bárhonnan fogadnak majd megrendeléseket, de az új modellek kiagyalásánál már leginkább a kínai felsőosztály ízlését veszik majd célba.