Képeken az új Hilux

2015.02.09. 11:47

Más gyártóknál több hónappal a típus elkészülése előtt beindul a marketing gépezet, és elkezdik felvezetni az érkező típust: egy kis grafika itt, néhány információ ott, végül mire megjön az autó, már sok újdonságot nem is tartogat. A Toyotánál úgy tűnik szerény reklámszakemberek dolgoznak, az új Hiluxról eddig nem is hallottunk, most pedig a kész autót láthatjuk szállítás közben.

Valaki megvárta ameddig nem figyel senki, majd felhúzta a takaróvásznat elöl-hátul és lefotózta a pick-upot. A képek az IanICARmag Twitter oldalán tűntek fel. A fotók egész jó minőségűek, látszik, hogy az orr rész sokkal határozottabb íveket kapott, a háta viszont maradt gömbölyded. Szerencsére kicsit sem emlékeztet a forma az FCV-re.

Az előző generációs Hilux már tízéves modell, tehát a most lefotózott példány valószínűleg nem egy ráncfelvarrást hord csak magán, hanem teljesen új típus lesz. Hogy hol mutatják be a nagyközönségnek a legendás platós Toyotát, még nem tudjuk, de mivel a fotókon már kész autó szerepel, nem valószínű, hogy sokáig váratnának még.