Elmebeteg A3-as az Auditól

2015.08.24. 15:21

Az Audi Deutschland Facebook-falán jelent meg néhány fénykép egy igazán fura járműről, amely valószínűleg nem képmanipuláció eredménye, vagy ha igen, akkor a német gyártónál kell hogy dolgozzanak a legügyesebb Photoshop-zsonglőrök.

Valószínűbb, hogy egy újabb nyári gyakorlat eredményét láthatjuk – ilyenek gyakran születnek azokban az autógyárakban, ahol diákokat foglalkoztatnak. Ezúttal láthatóan az Audi A3 alkatrészei álltak rendelkezésre. Az ablakkeret valószínűleg a kabrióból jött, a farrész viszont mintha az ötajtós Sportbacké lenne. Annyi biztos, hogy vászontetőt nem készítettek hozzá, így csak bizonyosan esőmentes napokon érdemes kivinni a garázsból, és szinte biztos, hogy merevségi gondok is adódnak a járművel, hisz három ajtó hosszan csak a padlólemez tartja az autó és a benne ülők teljes súlyát. Az viszont biztató, hogy nyolc személy és a bajor tartományi zászló alatt nem rogy össze a fura szerzet.

Ilyenkor persze az is kérdéses, hogy egyáltalán meghagyják-e a minimális használati értékű járművet. Ezekkel ugyanis gyakran előfordul, hogy újrahasznosítják belőle, amit lehet – ajtókat, üveget, üléseket, kárpitokat, hajtást, kezelőszerveket – és a maradék a hulladékban végzi. Netán alapanyagként szolgál majd a jövő évi gyakornokoknak, akik talál lerövidítik majd.