Szerelők fülelték le a lopott Volvót

2015.10.25. 06:16

Egészen sajátos módon sikerült visszaszerezni egy ellopott Volvo S60 R-t az oklahomai Tulsában. Az egész ott kezdődött, hogy a jogos tulajdonos betelefonált a szervizbe, mondván nem tudja elvinni autóját az esedékes karbantartásra, azt ugyanis ellopták.

A Volvókra specializálódott szerviz két szerelője aztán az egyik nap egy benzinkúton szúrtak ki egy S60-ast, amely nagyon hasonlított ügyfelük autójára. Felhívták a nőt, egyeztettek, és megállapították, hogy valóban az elkötött példányról van szó. Értesítették a rendőrséget, majd folyamatosan követték a lopott Volvót.

Az S60 R-t egy nő vezette, akinek néhány perc után feltűnt, hogy valaki a nyomában van. Ekkor rálépett a gázra, és lakott területeken is elég tempósan közlekedett, a kereszteződésekben hirtelen irányváltással próbálta lerázni követőit, ez azonban nem sikerült. Az esetet ráadásul a két szerelő autójának fedélzeti kamerája rögzítette is.

A felvételen 2014. júniusi dátum szerepel, azonban a hírek szerint ez hibás, valójában ezen a héten történt az eset. A közel 15 perces videó végén azt látjuk, ahogyan egy parkolóban a szerelők maguk elé engedik a rendőrautót, az egyenruhás pedig kutyáját is kiengedni a felelősségre vonás előtt.