Paul Walker apja is nekiesne a Porschénak

2015.11.28. 13:07

Majdnem napra pontosan két évvel ezelőtt szenvedett tragikus balesetet Paul Walker, a Halálos iramban-filmek népszerű színésze. Roger Rodas nevű barátja vezette azt a Porschét, amelyben ült. Teljesen érthető, hogy családja nehezen dolgozza fel Walker halálát, az viszont azért túlzásnak tűnik, hogy a Porschét hibáztatják.

Először Paul Walker lánya, Meadow ment neki ügyvédek segítségével a német sportkocsigyártónak. A Porschétól aztán megérkezett a válasz is, amelyben kifejtették, bár nagyon sajnálják az esetet, azt azonban a felelőtlen vezetés és a túl nagy sebesség váltotta ki. Nem sokkal később aztán felröppentek a pletykák, hogy akár még pert is nyerhet a 16 éves lány.

Most úgy tűnik, idősebb Paul Walker, a színész apja is a jogi lépéseket gondolja célravezetőnek. Bár a szakértői vélemények szerint is vezetői hibából eredt a baleset, az apa szerint olyan biztonsági megoldások hiányoztak a Carrera GT-ből, amelyek megmenthették volna fia életét. Korábban ehhez hasonlóak voltak Meadow Walker észrevételei is, sőt a Porschét vezető Rodas özvegye is ilyen indokokkal támadt neki a német gyártónak.

A Porsche egyelőre nem reagált idősebb Paul Walker szavaira, de vélhetően hasonló választ kap majd tőlük, mint amilyet unokájának is írtak.