Michelisz gyári pilóta lesz a Hondánál

2016.01.13. 13:00

A Honda Racing bejelentette, ahogy korábban már sejteni lehetett, a 2016-os szezonban az FIA Túraautó-világbajnokságban Magyarország legismertebb autóversenyzője, Michelisz Norbert gyári pilótaként áll rajthoz. Csapattársai a 2012-es világbajnok, Robert Huff és Tiago Monteiro lesznek.

Norbi az elmúlt években a Zengő Motorsporttal ért el kiemelkedő sikereket. 2015-ben másodjára megnyerte a független csapatoknak kiírt Yokohama Trophy-t, és – a gyári Honda alakulatot maga mögé utasítva - egy alkalommal győzni is tudott.

Norbi nyilatkozata:

Nagyon köszönöm Zengő Zoltánnak és a teljes csapatnak az elmúlt évek közös munkáját, a tőlük kapott áldozatos és profi támogatást, mely versenyzői pályafutásomat ilyen magasságokba emelhette. Izgalommal tölt el, hogy a Honda gyári pilótájaként, a JAS Motorsport színeiben indulhatok az FIA Túraautó-világbajnokságon. A Zengő Motorsport égisze alatt már az elmúlt három szezonban is Hondával versenyeztem, aktívan együttműködve a gyári csapattal, így a közös munka során rendkívül szoros viszony alakult ki közöttünk. Az összefogásnak köszönhetően több futamot is nyertem és tavaly a Yokohama Trophy győzteseként zártam az évadot. Hálás vagyok a Hondának, hogy bizalmat szavazott nekem, és remélem, hogy méltón viszonozhatom ezt az idei szezonban.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Csoportos Hajóutak

Ahány kikötő, annyi felfedezés, tengeri hajóutak sok látnivalóval és pihenéssel.