Opel: újratervezés

2016.01.21. 17:45

Egy kicsit többet láthatunk a sportkocsi-tanulmányból, és még sokkal többet az Opel szívesen szereplő vezérigazgatójából. De ennél is fontosabb az ígéret, amit a 19 másodperces filmbe rejtettek.

Eddig elég öncélúnak tűnt Karl-Thomas Neumann szereplése a GT tanulmány előzetesében – legalábbis egy formás fotómodellt biztosan szívesebben nézett volna a közönség. Ám be kell látnunk, Herr Neumannál nincs alkalmasabb ember annak az egy mondatnak a kimondására, amely köré a klip épül. Opel reinvented itself – azaz az Opel újra feltalálta saját magát. Röviden: újratervezés. És amit az autóból megmutattak, az alapján nem csak üres figyelemfelkeltésről van szó: a GM európai részlegénél mintha tényleg új vonalakat próbáltak volna rajzolni.

Most persze csak az autó egy sarkát mutatták meg, azt is csak úgy mellékesen, de sikerült azt az érzést kelteniük – és nyilván épp ez volt a szándékuk – hogy új stílust találtak ki az Opel számára. Ez persze nem jelenti, hogy a majdani GT tanulmányból lesz is valami – a burkolt ígéret inkább úgy hangzik, hogy ezt az új stílust láthatjuk viszont a jövő Opeljein.

A GT tanulmány egyébként a Genfi Autószalonon lesz látható, március 3-án, azaz még vagy másfél hónap telik el, mire ennél többet is megmutatnak belőle.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!