Egy szál gatyában szívatta meg a rablókat

2016.01.30. 15:03

Superman és Batman a kanyarban sincs, az igazi hősöket a hétköznapok szülik. Így történt ez Ausztráliában is, ahol egy bűnözőpáros éppen egy benzinkutat rabolt ki. A tervük egyszerű volt. Bemennek, összeszedik a zsákmányt, majd bepattannak fehér Commodore-jukba, és elhúznak. Valaki azonban beleköpött a levesükbe.

James Ross-Munroe és cimborája, Kane Wilben éppen egy szakadt papuccsal foglalatoskodtak, amikor figyelmesek lettek a történésekre. Két, arcukat eltakaró férfit láttak bemenni a benzinkút shopjába, és úgy érezték, ezt nem hagyhatják annyiban. Ross Munroe egy szál gatyában odasétált az autóhoz, és kivette belőle a slusszkulcsot, majd barátját küldte, hogy hívja a rendőrséget.

A rablók közben beültek az autóba, de nem találták a kulcsot. Közben Ross-Munroe megpróbálta elkapni őket, majd a futva menekülő bűnözők után eredt. Végül a két rabló meglógott, üldözőjük szerint azért, mert ő elég kövér, és nem bírta tartani velük az iramot. Az egyik feltételezhető tettest a rendőrök azóta megcsípték. A két bátor férfi szerencsére nem sérült meg, de egy ilyen eset akár rosszul is elsülhetett volna. Így viszont szinte hősöknek számítanak már Ausztráliában.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Esküvő, konferencia, céges tréning?

Nézzen bele a Travelo rendezvény mellékletébe, válogasson partnereink közül!