Egy szál gatyában szívatta meg a rablókat

2016.01.30. 15:03

Superman és Batman a kanyarban sincs, az igazi hősöket a hétköznapok szülik. Így történt ez Ausztráliában is, ahol egy bűnözőpáros éppen egy benzinkutat rabolt ki. A tervük egyszerű volt. Bemennek, összeszedik a zsákmányt, majd bepattannak fehér Commodore-jukba, és elhúznak. Valaki azonban beleköpött a levesükbe.

James Ross-Munroe és cimborája, Kane Wilben éppen egy szakadt papuccsal foglalatoskodtak, amikor figyelmesek lettek a történésekre. Két, arcukat eltakaró férfit láttak bemenni a benzinkút shopjába, és úgy érezték, ezt nem hagyhatják annyiban. Ross Munroe egy szál gatyában odasétált az autóhoz, és kivette belőle a slusszkulcsot, majd barátját küldte, hogy hívja a rendőrséget.

A rablók közben beültek az autóba, de nem találták a kulcsot. Közben Ross-Munroe megpróbálta elkapni őket, majd a futva menekülő bűnözők után eredt. Végül a két rabló meglógott, üldözőjük szerint azért, mert ő elég kövér, és nem bírta tartani velük az iramot. Az egyik feltételezhető tettest a rendőrök azóta megcsípték. A két bátor férfi szerencsére nem sérült meg, de egy ilyen eset akár rosszul is elsülhetett volna. Így viszont szinte hősöknek számítanak már Ausztráliában.