Mégis lesz új Alfa Romeo az év elejére

2016.02.09. 11:37

Egyelőre csak hallani az Alfa Romeo fejlesztésére fordított milliárdokról, de a kézzel fogható eredmények egyelőre váratnak magukra. A hátsókerék-hajtású Giulia késik, nem is keveset, de a Fiat csoportnál azért csak mutatnak valamit az idei Genfi Autószalonra.

Nagy dobásra persze nem kell számítani, csak a Giuliettát újítják fel, de egyelőre csak azt tudjuk, hogy a bemutatóra február 24-én kerítenek sort, azt viszont még nem, hogy miben áll a meglepetés. A motorválaszték nagyját épp tavaly cserélték le, így nem túl valószínű, hogy most hozzányúlnának, valószínűbb, hogy egy kisebb optikai frissítésre kerül sor. Ennek épp ideje is, hisz a típus 2010 óta van piacon, lényegében változatlan külsővel.

Persze ez jelenleg inkább csalódás, mint örömhír a márka rajongói számára, hisz mindenki azt várta, hogy mostanra megmutatják a Giulia négyhengeres, hétköznapi változatait. A nagy szedánnal azonban a hírek szerint komoly problémák adódtak, így soron kívül bele kellett nyúlni a konstrukcióba, ami jelentős csúszást jelent a korábbi menetrendhez képest.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!