Ilyen lesz a ráncfelvarrt S-Cross?

2016.02.12. 06:31

Az egyedül Esztergomban gyártott (Marutiként gyártják Indiában is) SX4 S-Cross-nak az idei a harmadik éve a piacon. A 2013-as Genfi Autószalonon mutatta be a Suzuki a kereken 4,3 méter hosszú mini-SUV-t, és az autóiparban szokásos menetrend szerint lassan esedékes a kötelező félidei ráncfelvarrás. Ha ezek a képek valóban a friss S-Cross mutatják, a facelift már nem is lehet túl messze.

Állítólag egy francia kereskedőn keresztül kerültek a netre ezek a képek. Ha hinni lehet nekik, a frissítés a szokásos receptet követi. Egy tartalmas ráncfelvarrásnak tűnik: tettek néhány kanyart a fényszórók ívébe, és a jelenleg vízszintesen futó hűtőrácsot függőleges tagolás váltja. Két töréssel sikerül izgalmasabbá tenni a motorháztetőt is, és az eddig tökunalmas, egyenes éllel vágott lökhárítóra is jutott plasztika. És ez csak az eleje, jó eséllyel hátul sem hagyják érintetlenül, de a seggéről nincs kép. 

Belül láthatóan semmi sem változik, legalábbis formailag. Azok a színek a képen pedig vagy a Maruti egy új felszereltségét mutatják, vagy valami béna fotóstrükknek szánták. Az újonnan érkező extrákról még semmi hír, de azt így látatlanban is elkönyvelhetjük, hogy az 1,6-os motorok mellé bejön majd a Suzuki új 1,4-es Booster Jet motorja, amit a Vitarában már megdicsértünk.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.