Árnyékból les a Porsche Cayenne olasz gyilkosa

2016.02.19. 17:42

A Genfi Autószalonra új meglepetést tartogat a Fiat-Chrysler: a hobbiterepjárót, amit a Ferrari soha nem készít el, Maserati jelvénnyel.

A korábbi védjegyhivatali rajzok miatt persze egész világos elképzelésünk lehet róla, hogy mire is számítsunk – inkább az volt a kérdés, hogy mikor látják elérkezettnek az időt a bemutatásra. Az időpont március első napja, a helyszín pedig a Genfi Autószalon, ahol a Maserati olyan szériamodellt mutat, amilyet korábban legfeljebb tanulmányként láthattunk. Ez nem az a Jeep alapú rémség, amit öt éve mutattak Kubang néven, ez egy teljesen új, önálló fejlesztés. A padlólemez és a motorválaszték is a Quattroportéből jön, így az autó nehezen meghatározható átmeneti jármű – afféle crossover – félúton az emelt luxuskombik és az aszfalt-terepjárók között.

Sokkal többet egyelőre nem tudni, de már csak néhány hét van a hivatalos leleplezésig, vagy annyi sem – nem kizárt, hogy a Maserati is lelövi a poént még a Genfi Autószalon előtt, ahogy ez manapság egyre inkább szokás a gyártók között.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, Párizs, London, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, stresszűző programok és szórakozás. Töltődjön és szépüljön itthon!