Aston Martin, az Ön ízlése szerint

2017.02.23. 06:08

Az Aston Martin hivatalosan az idei Genfi Autószalonon jelenti be a Q Commission nevű új részlegének létrejöttét (a név természetesen a James Bond mozik titkosszolgálati Aston Martinjaira utal), amely a vásárlók különleges igényeinek kielégítését szolgálja majd. Ez ugyan valamivel kevesebb, mint amit a Ferrari kínál – Maranellóban akár a karosszéria formatervét is megváltoztatják a vevő elképzelésének megfelelően – de így is elég szabad mozgásteret hagynak a vásárlóik fantáziájának.

Annak bemutatására, hogy miminden lehetséges az új szolgáltatás révén, átdolgoztak egy DB11-est, amely egyedi zafírkék fényezést, karbon dekorációkat és egyedi színvilágú belső teret kapott. Minden részlete eltér a szériakivitelekétől, és az Aston Martin azt ígéri, hogy gyakorlatilag bármilyen változtatást hajlandók végrehajtani az autón, ami csak elképzelhető. „Az egyetlen korlát az ügyfeleink képzlelete – minden Q Commission modell elkészítése egy üres lappal indul.” - ígéri a Q részleg vezetője, Matthew Bennet.

Az egyedi igények kielégítése persze nem lesz olcsó – simán elképzelhető, hogy akár a duplájára is növekedhet tőle az autó ára – de az nem kérdés, hogy a vásárlók szívesen fizetnek az egyediségért, úgy néz ki, szinte bármennyit.