A csomagtérfedélen aludt, észre sem vették

2017.05.27. 11:55

A memphisi Barbecue Fesztiválról tartott hazafelé Carl Webb és felesége, amikor egy rendőr megállította őket. Nem követtek el szabálysértést, még csak gyorsan sem hajtottak, így azt gondolhatták, hogy csak rutinellenőrzésről van szó. Aztán jött a meglepetés.

A csomagtérfedélen egy férfi aludt békésen, őt szúrta ki a rendőr, aki félreállította a házaspár autóját. Webb elmondta, hogy amikor elindultak, már sötét volt, az autó farral állt bent a parkolóhelyen, így fel sem tűnt nekik, hogy fekszik ott valaki. Több mint húsz kilométert autóztak, így szinte csoda, hogy nem pottyant le a potyázó. A Ford Taurus csomagtartójának teteje mindössze 35 centi hosszú (vagy ilyen széles, ha ágyként értelmezzük), a tulajdonos vélekedése szerint az ívének köszönheti az utas, hogy nem esett le.

A csomagtartón utazó férfi nyilván erősen ittas lehetett, amikor úgy döntött, leheveredik. A rendőr aztán felébresztette és átültette a járőrautóba. Carl Webb azért ellátta őt néhány jó tanáccsal, mondván akár meg is halhatott volna. Elmondta, bízik abban, hogy ez egy kicsit észhez téríti, és a jövőben óvakodik az ilyen helyzetektől.