Csodás környezetben égett vázig a következő Audi A7-es

2017.06.05. 15:32

Nem elég, hogy elkapták a lángok a következő A7-es prototípusát, egy kémfotós az egész csúfságot megmutatja a világnak. 

vdasv

Két éve már az A7 faceliftjének, a 21. századi autógyártás bevett menetrendje szerint még két év és piacon a következő generáció. Egy generációváltás komoly munka, szóval hajrá van, sok egyéb teendő mellett hajtani kell a prototípusokat. Ez történt a képen égő Audival is, ami látszólag egy kortárs A7, de a bódé alatt már az utódból is jutott bele. Az osztrák Alpokban tesztelték nemrég a prototípust, ahol lángra kapott és leégett.

jtumt

Az Audi nyilván a tüzet is titkolta volna, ha nem jár arra egy kémfotós, azt viszont várhatóan sosem tudjuk meg, miért gyulladt ki az autó. A tűz állítólag a motortérből, annak a szélvédőhöz közeli feléből indult. A tűzoltók érkezéséig valaki egy porraloltóval segített a tesztelőknek/fejlesztőknek oltani, de hiába: 15-20 perc kellett az autónak, hogy teljesen leégjen. Valószínű csak egy apró baki történt, de bármi is volt az ok, a második generáció fejlesztésében aligha okoz nagy fennakadást.

bte

Az új A7-ről eddig annyit tudni, hogy az új Q7-nél is használt MLB-Evo platformra épül majd, formavilágához pedig jó eséllyel a Prologue koncepció lesz a sorvezető. Érkezését 2019-re ígérik, azaz valamely jövő őszi autószalonra nagy valószínűséggel már kiviszi az Audi.

(További képek itt: carscoops.com)