A Pókemberrel pózolt az új Audi A8

2017.06.29. 14:13

A Pókember: Hazatérés című képregény-adaptáció premierjén bukkant fel váratlanul az új A8-as. Az esemény bemutató előtti jellegét pókhálós álcázófóliával hangsúlyozták – nem csoda, maga a Pókember érkezett az autóval.

Úgy tűnik, a Marvel képregényein alapuló filmekben lassan állandó helye van az Audinak. Ez látszott a Pókember: Hazatérés Los Angeles-i premierjén is: már Robert Downey Jr. (itt is Vasembert alakítja) és a testőrét játszó Jon Favreau is együtt érkezett egy fekete R8 Spyderben. a főhős pedig konkrétan a még be sem mutatott A8-asból szállt ki, és ha már ott volt, kicsit pózolt is a motorháztetőn. Az álcázás ellenére egész jól látszott az autó legtöbb jellegzetessége: láthatóan inkább hangsúlyozni, mint eltakarni próbálták például a típus jellegzetes hatszögletű hűtőrácsát. Csak a fényszórókat maszkolták ki úgy, hogy messziről más formájúnak látsszanak, mint amilyenek valójában.

Egyre kevesebb a titok az autó körül: az érdekesebb műszaki megoldásokat külön-külön megmutogatták már, és most már az alapformát is láttuk. Lassan az sem egyértelmű, hogy lesz miről beszélni az éles bemutatón, amelyet július 11-én tartanak Barcelonában.