Részletfotón a Mitsubishi jövője

2017.09.20. 12:02

Beszédes nevű tanulmánnyal készül a Tokiói Autószalonra a Mitsubishi. Az útját keresgélő márka jövőjét az e-Evolution Concept mutatja majd, amiről hetekkel a premier előtt kedvcsinálónak kiadták ezt a teasert.

wer4

A nem épp történelme legsikeresebb időszakát élő Mitsubishi bő egy éve került a Nissan irányítása alá. Az együttműködés fontos vezérfonala, hogy egy átfogó stratégiával egyszerűsítsék a Mitsubishi kínálatát, valamint a fejlesztések megosztásával költséghatékonyan tegyék irányba a márkát. Jó eséllyel már a nissanos együttműködés eredménye lesz az e-Evolution Concept, az elektromos hajtással, négykerék-hajtással érkező SUV kupé.

A Mitsubishi erről ugyan még nem beszélt tisztán, de nagyon úgy fest, hogy maga a tanulmány nem egy konkrét modell előzetese, hanem a japán márka következő évekre várható jövőképe. Benne lesz minden arról, amiről a következő évek szólnak majd a márkánál, azaz a hajtás-, a formaterv- valamint az autonóm rendszerek mind egy új időszak alapjai benne. Egyelőre ezt az egyetlen teasert leszámítva nagy a homály a tanulmányról, és várhatóan az is marad, amíg az október 25-én induló Tokiói Autószalonon be nem mutatják.