Villany-Audi és Las Vegas: itt az új Gymkhana

2022.10.26. 12:09 Módosítva: 2022.10.26. 12:09

Az első Gymkhana a Youtube hőskorának egyik meghatározó videója volt, de a további részek is stabilan hozták a 10 milliós nézettségeket. Az első subarus időszakot a fordos szponzoráció váltotta fel, ami a Fiestától, az Escort Mk II-n át egészen a Hoonicorn Mustangokig terjedő flottát jelentett, tavaly azonban az Audi lépett a képbe, a legújabb Gy... Elekctrikhana videóban is az övék, no meg Las Vegas-é a főszerep.

Névtelen

Boomer-hangulatú kritika, hogy a helyszín és a tízes skálán tizenötre tekert Audi-promó elnyomja a megszokott hangulatot: rengeteg a kötelező Vegas-os vágókép, megvan a kötelező Elvis-imitátor, a Strip, a kaszinó-hall és a hotel-specifikációs molnárkocsi, finom részlet a Crown Vic rendőrautó. 

Ugyanígy felvonul az összes lényeges történelmi sport-Audi (Pikes Peak S1, Quattro Trans Am, IMSA GTO, R18 LMP, B-csoport, stb), aminek nyilván örülünk, de a vezetni tudásnak, a kidolgozott trükköknek, a milliméterre vett bójáknak/markolókanalaknak nem maradt hely. Füst pipa, keresztbemenés pipa, 110-zel egy helyben forgás, neonok pipa, az S1 Hooonitron - amiről itt írtunk bővebben - szintén megsüvegelendő, de ez a csomag 2022-ben valahogy kevésnek tűnik.