Genfben mutatkozik be az új Stilo

2006.01.27. 10:00


Galéria - kattintson a képre

Képeinken a Fiat Stilo Genfben bemutatkozó 2006-os változata látszik. Ha sasszem nem is, jó megfigyelőképesség azért szükséges a változó elemek beazonosításához. Legszembetűnőbb az új orrkiképzés, a lélegző nyílást egy vaskos, lyuggatott krómcsík osztja ketté, amit vékony nyúlványok kapcsolnak a rács két széléhez. A lökhárítókat és a védőcsíkokat az összes modellen a karosszéria színére fényezik, és megújul a színskála, többek között a Grande Punto jellegzetes kékje, a New Orleans Blue is bekerül a kínálatba. Új, 8 küllős, 16 colos felniket is kap a Stilo.


Galéria - kattintson a képre

Az utastér új, kéttónusú textil üléshuzatokkal szépült, a műszerek alugyűrűt kapnak, végül pedig lekerekítették a váltógombot, aminek a tetejére alumíniumból vésett táblán kerül a fokozatok kiosztása. A 2006-os változások a Stilo összes változatán megjelennek.
A visszafogott átalakítás az utolsó kozmetikai átalakítás, amit a Stilón végeznek: 2007-ben érkezik a közlemények szerint divatos és dinamikus utódja, melyet még az idén bemutatnak valamelyik nagyobb kiállításon.