Lemaradtál? Ne bánd, jöhetsz megint. Ingyen!

Parkoló Parádé 2. felvonás

2014.04.07. 16:32

Csillogó verdák, két-három- és négykerekű autók, motorok, kisteherautók, csodásan restaurált busz, versenygépek és alig pár lóerős tüsszögők: sosem gondoltuk volna, hogy ennyire változatos lesz a felhozatal. Sütött a nap, mindenfelé beszélgető csoportok, sok-sok család, gyerekek, fiatalok és idősek, ej, de jó kis buli volt. Tényleg.

És tudják, mi volt benne – ezen felül – a legjobb? Hogy rengetegen érkeztek gyalogosan, bringán, csupán azért, hogy megnézhessék a csodás gépeket, megmutathassák a gyerekeiknek, hogyan is néz ki egy valódi autó/motor/busz, hiszen mire ők felnőnek, nem lesznek már ezek az utcakép részei.

Mikor láthat mozgásban Reliant Robint? Vagy Ikarust? Tolókerekes Ladát vagy hot-rodot? Lesz-e még mód rá, hogy gigantikus V8-röfögéshez egy kerámiacsapágyas KKK-turbó és egy lefújószelep szolgáltasson kíséretet? Tudni fogja, micsoda kortalan gyönyörűség egy Alfa Montreal? Mond neki valamit a Torino név, vagy csak egy város lesz Olaszországban? Wankelmotor-hang? Lotus-Omega?

Csináltassunk Parkoló Parádés pólót? Vennél? Max. kétezer pénzért?

Mert mindez ott volt, és remélhetőleg lesz is április 12-én, azaz szombaton a Hungexpón, ahol ismét Parkoló Parádé, immáron másodszor 15.00-tól 18.00-ig. Kivonulunk mi is, tokkal-vonóval, TV-stábbal, kamerával-fényképezőgéppel. Naná, hogy megint lesz felkonf-felvétel is. Remekül sikerült legutóbb és ezúttal is bízunk bennetek. Sőt, ígéretet kaptunk arra, hogy a kihelyezett büfé is rendesen megbirkózik a feladattal (és olcsóbban), de aki nem rest, az hoz egy kempingszéket, kisasztalt és a fák árnyékában összeül a haverokkal, márkatársakkal vagy csak szimplán azokkal, akik ugyanúgy imádnak olajban turkálni.

És gyertek érdekes autóval, motorral, gyertek busszal, vonattal, bringával vagy gyalog. Itt nincs irigység, nincs helye a bunkóságnak, itt egyformán süt mindenkire a nap. Jelentkezünk még a héten a pontos infókkal, készüljetek!

Parkoló Parádé 2. Április 12, 15.00 – 18.00 Hungexpo, Albertirsai út, négyes kapu. Érkezz korábban, kerüld el a tumultust!