Ez már nem eshet meg bárkivel

2 év 4 hónap letöltendő Stohlnak

2011.03.31. 15:03

Vannak, akik azt hiszik, mindenre van megoldás. Gátlások és stressz ellen pia, piás bealvás ellen kokain, a piás-kokós-stresszes életmód miatti impotenciára Viagra, disznólopás, ittas vezetés és egyéb törvénytelenségek ellen befolyásos cimbik.

Nem értünk a bíráskodáshoz, azt sem tudjuk, hogy az a pokoli sok súlyosbító tényező hogyan aránylik a néhány enyhítő körülményhez. Az viszont mindenképpen kívánatosnak tűnik, hogy a sok Császár Előd után végre egy ellentétes értelmű üzenet is kimenjen a nagyvilágba: ha szarsz mindenre és mindenkire, akár még az is előfordulhat, hogy nem úszod meg. Mindenki csinálhat hülyeségeket, például alhat el vezetés közben, vagy hamuzhatja le magát, és emiatt nem néz oda egy pillanatra, esetleg mellélép a féknek. Ilyen van. És sokszor még a bárkivel megeshet-kategóriáért is letöltendő börtönt adnak.

Stohl állt már fejre tökrészegen Mondeóval az egyenesben, meg csinált számtalan érdekes egyéb dolgot, melyek összesített üzenete az volt, hogy a nagy művész bármit megtehet. Elvégre a színházi büfékben egymást érik a csodálatos sztorik a klasszikus színészlegendákról, ki mit művelt. Ezek az úgynevezett anekdoták, amiket persze megírni nem szokás, csak mesélni. Stohl Buciról fiatal kora ellenére már kicsit sok volt a sztori, még mi is tudunk róla autós vonatkozású ismeretlen szörnyűségeket, de elég most a maga baja.

Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Ez mindenesetre még csak az első, nyilván fellebbeznek, hiszen 2 év 4 hónap letöltendőhöz képest Stohl a szó szoros értelmében csak láncait vesztheti. Nem drukkolunk mi se pro, se kontra, talán annak örülhetünk együtt, hogy a mai ítélethirdetés volt akkora sokk, amitől Buci végre észhez tér.

Minden egyéb itt.

Egyetért? Vitatkozna vele? Véleményét elmondaná másoknak is?

Tegye meg a publikáció blogposztján!