EDDIG EZ A LEGJOBB AUTÓM.
Szöveges ítélet
Egy éve vettem meg álmaim autóját egy HUMMER 2-est.
Ettől jobbat nem is tudok elképzelni. Minden meg van benne ami csak egy autóba kelhet. Gondolni se mertem még meg nem érkezett , hogy úgy lehet majd használni mint pl.:egy vw Golfot. Vezetve csak azt érzi az ember hogy odafigyelnek rá az emberek és borzasztó biztonság érzete van a benneülőknek. De aki jól tud vezetni annak nem okoz gondot a szűk belvárosi közlekedés sem. Nincs teherautós "FÍLING". Egyszerűen tökéletes. Városban óvatos vezetéssel. 18 L Teljesen normális vezetéssel 20-22 L /100 km a fogyasztása.
Órszágúton 90 Km/h-ás sebbeségel 14-15.5 L. 120 Km/h-nál 16-17L. 160 Km/h-nál 22-23L.
Műszaki hibái még nem voltak. De a tapasztalatok szerint nem is nagyon szokott előfordulni.
Szerintem , ha egyszerűbb lenne a behozatala akkor sokkal több lenne magyarországon. Biztos vagyok benne hogy nagyon sok ember lecserélné a drága Európai kocsiját.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. És aki szeretne egy ilyet az járjon utána és Amerikából kell megvenni. Sokkal olcsóban meg lehet szerezni mint amilyen áron kinálják Magyarországon.
Hibalista
- Nekem még nem romlott el semmi.
Ide hordtam szervizbe
Értékelése:
Képek az autómról
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2006 |
Kényelem | (10) | Használati időtartam | 1 év |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 60000 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
Szerviztapasztalat | (5) | Átlagfogyasztás | 17 l |
Előző autója? | S320 CDI 2003 | Következő autója? | Másik álmaim autója: Valamilyen Fer... |
Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | nem |
Verdikt | (7.4/10) |