Egy csodálatraméltó vasdarab
Szöveges ítélet
Vw jetta 1.6D volt az első autóm, sajnos TK. lett a vége,
második Opel Corsa 1.2 még megvan.
2004.07.hó-tól van jogosítványom azóta mitegy 70ezer kilóméter balesetmentesen. 2006.decemberbe elindultam új autót venni, Grande punto 1.3 Multijet vagy Panda 1.3Multijet volt az elképzelésem, egyszer csak rátaláltam a 100HP pandára, hát mitne mondjak álmaim netovábját találtam meg, hozzátenném hogy rallyzok, pontosabban navigátor vagyok, de nagy autószerelmes.
Egyszer csak 2006.12.21.-én eljött a dlután 3 óra és mentem az autójért, átvételen minden rendbe volt. hazafelé már tesztelgettem ovatossan. Azóta min írtam 8 ezer kilómétert mentem már vele, lekopogom semmi baja az autónak, ja és nem zörög benne semmi mint más autókba. Műveltem már sok csodát vele pédául a következőket: /nyertes: 100HP/
-Gyorsulás a 8-as főuton egy Seat Alahambra 2.0 Tdi-vel 160km/h-ig
-B.akaratya emelkedőn nem tudott megelőzni: Volvo S80, Ford mondeo Tdci,
-Gyorsulás Mtz250-es motorkerékpárral
-7-es főuton harc egy Ford mondeo Tdci kombival
-Éde4sapámnak kishíján 3XL Sport szelet a naciba S kanyarba 140km/h-val Pálihálastól vissza fele
-Wv golf 3-assal verseny Borrzavárig, Tündérmajori elágazótól
-stb...
Rosszat írni nem tudok. Az Abarth címerre hajtok és méltó lessz rá. Az autó vezetése kitünő a váltója pontos precíz, a kormány maximálissan közvetlen ami nagyon jó, a futó műve pont jó nem túl kemény, nem veserázó még rossz uton se. Az ülése kicsit magas de nem gond, hátul is ellehet férni legalábbis ha Én elférek a kihíján 180cm-es magaságommal hátul más ne merjen panaszgodni. Még kb. 1 órán keresztül tudnám sorolni a csakis jó dolgokat de szerinte felesleges ha valaki nem hiszi, hát járjon utánna.
Hibalista
- SEMMI