A leghasznosabb program

Totalcar-Hungaroring Pályanap IV.

2013.08.25. 06:21

Lehet, sokan nem hisznek benne és meg vannak győződve arról, hogy mindent tudnak. Pedig nem.

Ezerrel dübörög a csoportbeosztás-készítés, az összegzés, folyamatosan dolgozzuk fel a beérkezett jelentkezéseket és hoppá, egyszerre csak teltház lett!

Úgy látszik, megint sikerült, egy pazar hétvégét rakunk össze minden benzinvérűnek: kicsinek-nagynak egyaránt.

Természetesen időn túl is özönlenek a jelentkezők e-mailjei, de sajnos nincs hely, illetve van, talán a hétvége leghasznosabb programjára lehet még jelentkezni. Önjelölt versenyzőket kötelező jelleggel íratnék be egy-egy ilyen tréningre, nagyhangú szimulátor-bajnokokat úgyszintén, de nem is értem, hogy manapság a 130 ezer forintos jogosítványba miért nem fér bele kötelező jelleggel egy-egy ilyen kurzus. Talán hasznosabb lenne, mint a helyben állás vagy a paprikáskrumpliért szaladgálás gyakorlat címén.

A Totalcar-Hungaroring Pályanapok alatt a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban bárki próbára teheti saját- és autója képességeit, teljesen biztonságos körülmények között.

Bármelyik programot választja, biztos lehet abban, hogy a trénerek-instruktorok mindent megtesznek azért a helyes reflexek kialakulásáért. Ugyanúgy, ahogy mindenki, mi is azt hittük, ésszel és hideg gondolkodással mindent meg lehet oldani, de nem. Amikor tizedmásodpercek alatt kell dönteni, akkor csak a helyes reflex és az ösztönszerűen jól kivitelezett mozdulatsor segíthet. Sokkal-sokkal gyorsabban történik minden, mint ahogy az a képernyőkön látszik. És ezen akár az életünk is múlhat, nem vicc, ez _tényleg_ hasznos dolog. Még az olyan hétpróbás, hegesztett difis kavicságylakó, mint Sipos úr is tanulságosnak mondta.

Aki a rövid programot választja, az egy rövid elméleti eligazítást követően másfél órán keresztül gyakorolhat a Vezetéstechnikai Centrum három tesztpályáján – lejtő, szlalom és rántópad – szakképzett instruktorok irányításával.

Ha valaki a hosszú - négyórás programot választja - az a 45 perces elméleti képzést követően mind a négy tesztpályán gyakorolva készülhet fel a közutakon előforduló váratlan helyzetekre.

Hogy mitől egyedi ez az alkalom? Nos, a válasz egyszerű: mert lenyomtuk az árakat, amennyire csak lehetett. És nem csak a centrum, hanem a hasonló tréningek áraihoz képest is.

A rövid program ára: 15 000 Ft

A hosszú program ára: 24 000 Ft

És hogy miként lehet ehhez a páratlan lehetőséghez hozzájutni?

Nos, nem kell mást tenni, mint regisztrálni itt, és kijönni augusztus 31-én vagy szeptember 1-én a Hungaroringre.

Ja, még valami: ha netán hasznos és emlékezetes ajándékot keres, ez lehet az.

Kérdése van? Itt választ kaphat rá!

 
Bitframe BMW Capriolo Citroën
Continental Dension Ford
Hungaroring Honda Mazda Motul
MTM Nissan OKF Tanpálya
SimTechsRacing Time Attack Shimano Toyota
Peugeot