2012.01.13. 10:58

Tisztelt Biztosításdoktor!

2006 júniusában vásároltam egy segédmotort (Simsont), most pedig szeretnék rá biztosítást kötni, de az internetes díjszámítók is kiírtak valami bődületes összeget, amit pluszba be kellene fizetnem. 2006-ban még az előző tulaj nevén volt érvényes biztosítás. Mi a teendő? Nyeljem le a békát és fizessem be, vagy legyen egy új adásvételim? Utánanéznek, hogy ki mikor adta-vette a segédmotor esetében is?

Előre is köszönöm válaszát!

Üdvözlettel: Szabolcs

Tisztelt Érdeklődő!

Levelére válaszolva segédmotorkerékpár esetében fedezetlenségi díjat az érvényes rendeleti szabályozás értelmében nem kell fizetni. A szerződés megkötését éves díjfizetési gyakorisággal kezdeményezheti az Ön által választott biztosítótársaságnál. Javaslom a biztosítási díjak összehasonlítása végett keresse fel honlapunkat.

Üdvözlettel:

Horváth László pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.