2015.05.20. 13:59

Üdvözlöm!

Lenne egy furcsa helyzetem. Eladtam az autómat, rögtön vittem az adásvételit a biztosítómhoz, hogy minél hamarabb töröljék a biztosítást, ez meg is történt egy pénteki napon de a hétvégén az "új tulaj" panaszkodott az autóra így közös megegyezéssel még az átíratás előtt visszament az üzlet. Ebben az esetben mi a teendőm a kötelezővel kapcsolatban illetve hol köthetek újat?

Válaszát előre is köszönöm. Tóth Miklós

Tisztelt Érdeklődő!

A leírása alapján a gépjármű eladása meghiúsult, tehát az Ön tulajdonában marad továbbra is. A gépkocsira kötött gépjármű kötelező felelősségbiztosítási szerződést javaslom tovább fizetni, kérje biztosítójától az eredeti állapot visszaállítását csatolja a meghiúsult tulajdonjog átruházási szerződés másolatát / amelyen nyilatkozik az vevő a vásárlástól történő elállásról / valamint a forgalmi engedélyének másolatát, amely bizonyítja, hogy a gépjármű továbbra is az Ön tulajdonában marad.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.