Elgázosíthatom az Audit?

2015.05.20. 14:07

Tisztelt LPG-Doktor!

Napokban került hozzám egy 1997-es Audi A3 8L 1.8 20V - 180 000 km futásteljesítménnyel. Elsősorban nagyon megkedveltem az autót, azonban a fogyasztással nem sikerült kibékülnöm: 8-12 l. Ennek én is oka vagyok, hiszen sportosan vezetek és elő-előfordul, hogy a padlóhoz szögezem a pedált!

Évente 40-50 ezer kilométert teszek meg, számomra nem kérdés, hogy megéri-e a gázüzem beszerelése, inkább az érdekelne, hogy a motor nincs-e tiltólistán (LPG üzem szempontjából). Másodsorban nem a szereltetés árán akarok meggazdagodni, melyik lenne a legmegfelelőbb rendszer az autóhoz?

Előre is köszönöm a válaszokat! Tisztelettel

Tisztelettel Üdvözlöm!

A motor minden további nélkül alkalmas az átalakításra. A megtérülés kb. 17 000 km alatt meg is történik, így nem kérdés, hogy megéri-e. Az ön esetében egy 3,5 hónap, onnantól már pénzt termel a rendszer. Az ajánlott rendszer nem az autótípustól függ, hit és tapasztalat kérdése. Mi az Agis gázszetteket javasoljuk, mivel műszaki tartalom szempontjából élenjáró termék, továbbá rendkívül precízen beállítható. Többet itt olvashat a márkáról.  

Üdvözlettel: LPG Doktor www.lpgdoktor.hu