7 személyes családi autót keresek

2011.10.04. 15:36

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt nepperűző,
Olyan családi autót szeretnénk vásárolni kb. 1,5-2 millió forint értékben, amiben lehetőség van 7 személy szállítására is. Jelenleg a peugeot 307 sw tetszik a legjobban. Kérdésem az lenne, hogy mi a véleménye erről az autóról, illetve Ön mit ajánlana.
Segítségét előre is köszönöm.

Tisztelt Olvasónk!
Inkább szükségmegoldásnak tekinthető 7 személynek a Peugeot 307 SW jellegű autó, a csomagtérbe tett 3. üléssorral. Esetleg ha a nagyszülők is elmennek a családdal egy kirándulásra, be lehet ültetni valakiket hátulra egy rövid időre. Hosszú távon, rendszeresen 7 emberrel közlekedve büntetés hátul utazni M-es konfekcióméret felett. Ilyen esetben inkább egy Ford Galaxy, VW Sharan, SEAT Alhambra lenne a javaslatom, vannak ilyen árban már használható darabok.
A Peugeot 307-es 6-7 évesen elérhető ennyi pénzért dízelben, benzinesben fiatalabb is, ha talál jó állapotú autót, megismerhető előélettel, nem csinál vele rossz üzletet.

Weltauto

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.