Első autónak szerelmet

2014.09.07. 09:26

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Kedves Becsületes Nepper!

A húgomnak keresek első autónak való közlekedési eszközt kb. Egymillió JMF-körül. Japán fanatikusként egyből Toyota Corolla volt a válasz, amit a húgom egyből el is utasított. Sőt, a Yaris sem tetszett. Nők. Szerelmes szeretne lenni bele, szóval bedobta a Mint és a Smartot, de mint tudjuk, ezek nem a felkelő nap országából vannak. Viccet félretéve, valami kicsit életteli, de megbízható járművet keresnénk. Használati érték szempontjából fűtés klíma legyen, szóval 80-as évek sportkocsijai kilőve, amúgy is inkább az nekem tetszene, viszont két ülés és vászontető sem kizáró ok, még nem gyerek szállításra kell.


Köszönöm előre a segítséget!
Üdv
Bence

Kedves Bence!

Vegyen a húgod egy Mazda MX-5-öt. Szexi, életteli, jó futómű, jó váltó, jó kormányzás, jó motor, nem romlik el, és japán. Jellemzően nincs bennük klíma, de azért lehet köztük olyat is találni. Az enyémben nem volt, de az első széria hátsó szélvédőjét le lehet zipzárazni, és az oldalablakokat lehúzva jól átszellőzik az utastér. A fűtése olyan, hogy télen egy kilométer után már okádja a meleget. A hátsó sárvédőíven és annak a tövében, a küszöböknél tud leginkább rozsdásodni.

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.