Valamit, amivel elkápráztathatom leendő feleségem

2015.08.14. 15:30

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Kedves Becsületesnepper!

Jelenleg egy céges Fabiát hajtok, amibe úgy szaporodnak a km-ek, mint üregi nyulak az ajkai határban. Azonban mivel kissé autóbuzi vagyok, és remélhetőleg néhány éven belül lesz felesleges elkölteni való 1,5 millió Ft-om, ezért szeretném kikérni véleményét, hogy milyen autót ajánlana kifejezetten klasszikus autózási élvezetekre. Lehetőleg valami japán, egyszerű, szívó benzines motorra gondoltam, és mivel a céges autó továbbra is biztosítva lesz, ezért nem szükséges, hogy nagy legyen.

Kérem a fentieknek megfelelően ajánljon valamit, amivel a leendő feleségemet elkápráztathatom, vagy legalábbis nekem biztosan boldogabbá válik az életem.

Üdvözlettel: Tamás

Kedves Tamás!


Amíg nem áll rendelkezésre a szükséges pénzösszeg, javasolnék egy másik módot, ahogyan elkápráztathatja a feleségét, és ha az újdonsült feleség megfelelően el van kápráztatva, akkor garantáltan jobb lesz az élete. Ha már meglesz a pénz, akkor két kápráztatás között egy MX 5-öst javasolnék, és a felesége és ön folyamatos boldogságban fogják élni az életüket. Ebből az összegből már nagyon jó állapotú MX 5 10th Anniversary-t lehet venni, abban hatos kézi váltó van, 1.8-as motor, Bilstein gátlók és sper. Javasolnám a Lillafüred-Eger távot, le van próbálva MX5-el többször. Zsír!


Kedves Vica és Tamás!


Sok boldogságot kívánunk, sokasodjatok és kilinccsel előre!

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.