Fickós benzines kombit

2015.10.25. 10:31

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Kedves Becsületesnepper!


Fickós benzines kombit keresek, évi 20-25 ezer km vegyes használatra, a keret kb. 4,5m. Manuál váltó, legyen legalább 180LE és atom megbízható, az extrák közül kb. csak az ülésfűtés izgat, a fogyasztás nem érdekel.

Mondeo 2.5l és az Accord 2.4l között hezitálok, de nem nagyon tudok dönteni.
tudna mondani pár pro és kontra érvet velük kapcsolatban, esetleg hogy ön mit ajánlana ezeken kívül a fenti paraméterek ismeretében?
 
köszönettel,

g.

Kedves Kérdező!


Amikor a kérdés elejénél tartottam még csak, már akkor beugrott a Honda Accord 2.4-ese. A Mondeo 2.5-ös motorjához még nem volt szerencsém soha, mert itthon gyakorlatilag nincs jelen a piacon, így arról nem tudok felelősséggel nyilatkozni. A Hondát viszont elég jó ismerem, és csak annyit szeretnék mondani, hogy egy jó szívó benzines motornak nincs párja, és a Hondáé nagyon jó. Láncos motor és nincs típushibája.


-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.