Karácsonyi ajándék a Volvóm fogságában

2008.02.03. 16:04
29 hozzászólás

A mancskrém jó dolog, de a Fiat Barta Barbija helyes karácsonyi ajándékokat is küldött nekünk, amiket a Bravóval együtt hoztam el még tavaly. Egy Panettone és sok-sok Fiat 500-as egér, minden gyerek és gyereklelkű felnőtt álma.

Andi, Nati, a szerző és Nínó Karotta a szerző Volvójának csomagtartójában. Fotó: Csikós Zsolt
Fotó: Csikós Zsolt

Egy baj van: a Volvóm nem ereszti. A csomagot a Bravóból még tavaly átraktam a kocsimba. Minek vittem volna fel a lakásba, egy nagy szatyor meg se kottyan neki, és úgyis majd azzal megyek be a szerkesztőségbe.

Szilveszterkor elmentünk vele Pécsre, megölni egy disznót, ahol az autó megsértődhetett valamin, mert azóta nem nyílik a csomagtartó. Elsején elutaztam, nem volt idő feszegetni. Most már nagyon szeretném kinyitni, nem szokásom az utastérbe pakolni, arra van ott hátul a hatszáz liter. A házi módszerek kevésnek bizonyultak, Winkler is hiába birkózott a Volvóval a mélygarázsban, nem adta meg magát.

Jövő héten jönnek az új fényszórók és a törlőlapátok, majd azokkal együtt elballagunk a szerelőhöz, aki egy füst alatt megcsászározza a csomagtartót is, kiszabadítva a kis Fiatokat. Remélem, a hideg garázsban a Panettone is túlélte a januárt.