Kreatív parkolás kicsikkel és naggyal

2008.02.08. 13:20
163 hozzászólás

Ha a Totalcar szerkesztőségében robotolva eltelik az ember agya betűkkel meg bitekkel, mindig jót tesz egy kis szünet. Modern, világos, klimatizált irodaépületünk számos lehetőséget kínál a villám-rekreációra. Lemehetünk a földszintre a kóla- és Túró Rudi automatához. Felmehetünk idegesíteni a programozókat. Kimehetünk a kávégéphez a konyhába. Vagy odamehetünk az ablakhoz.

Éhes, szomjas nem vagyok, beszélgetni nem akarok – odamentem hát az ablakhoz, és mit láttam? Természetesen BMW-ket.

BMW E30 és E32 a Totalcar szerkesztőségének ablakából

A szép, kicsattanóan egészséges négyajtós E30 gyakori vendég itt az Árpád úton, mindig öröm a szemnek, még így, porosan is. Akárcsak a nagytesó, az E32.

Milyen viccesen egyformák, mintha egy gyerek- és egy felnőttkori képet tettünk volna egymás mellé ugyanarról a kocsiról. Króm ablakkeret, teli dísztárcsa, dupla kerek lámpa (nem látszik, de tudjuk), meg persze a Hofmeisterknick, magyarul hokibot.

Két jó kis nyolcvanas évek végi autó a 21. századi műanyagtengerben. Jó rájuk nézni, még a 7-es helytelen parkolása dacára is.

És mielőtt rákezdenénk, hogy ezekabéemvések, nézzenek csak ide:

Szabálytalanul parkoló Suzuki az Árpád úton

Suzukival, mi több, Suzukikkal is lehet ám járdára parkolni. Sőt, mint látjuk, az Árpád úton rendezett pofátlansági verseny mai napi eredménye eddig: Suzuki–BMW 2:1