Az elmaradt Grand Marquis

2008.03.12. 18:00
51 hozzászólásMég a mexikói blogposztok idején kaptam egy levelet, legyek szíves fotózni egy Mercury Grand Marquist, Ford Crown Victoriát, esetleg egy Lincoln Town Car-t. Mindegy melyikről, de kép kellett volna az egyik utolsó tepsiszedánról. A három, azonos platformra épülő, nem kicsit hasonló modell elsősorban a szériafelszereltségben és pozicionálásban tér el. A Lincoln a legnagyobb, USA-ban készülő luxusautó, a Crown Victoria rendőrautó és taxiszerepet játszik, a Mercury pedig valahol a kettő között suhan el. Mexikóban egyet sem sikerült lekapnom, ezért elég volt a Tompa utcáig mennem.

Pedig itt egy ilyen lelet ritka, mint Dunába tévedt bojtosúszóshal. A 95-97-ből származó, második generációs, fészlift utáni példány több mint öt méteres hossza, alacsony övvonala és étkezőasztalnyi csomagtartófedele rém szokatlan a pöffeteg alsó-közepesek között. De szép.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.