Hétvégi programajánlatunk

2008.05.16. 16:46
21 hozzászólás


Ezen a hétvégén is bővelkedünk autós programokban, úgyhogy aki egy kis kimozdulásra vágyik, nem habozzon, íme a kínálat:

Itt van először is a szerdán kezdődött Automobil 2008 kiállítás a Hungexpón. Akinek most jött meg a kedve, még holnap sem késő kilátogatni, ugyanis szombaton a B pavilonban Amerikai Autó Kiállítás és Találkozó kezdődik az American Car Club Hungary szervezésében. A szervezők 200 amerikai autó ritkaságot és egyéb érdekességeket ígérnek.

Lesz mindenféle márkatalálkozó a hétvégén vidéken is: szombaton Országos Ford Mondeo találkozó a kunmadarasi katonai repülőtéren, Tuning Show Kiskunhalason, az 53-as út melletti Sóstónál több száz kiállított autóval, autószépség-, hangnyomás-, és hangzásversennyel, gumifüstöléssel és tálca show-val.

Aztán a Mitsubishi Klub is találkozót szervez, ahová leendő klubtagokat is szeretettel várnak. A Mitsubishi Gyémánt Majális 18-án, vasárnap 11:00-kor indul a fóti Cora elől. A Fót és Mogyoród környéki programok között lesz go-kartozás, medvefarm látogatás, és túrázás is. Bővebb információ itt.

Ajánljuk még a vasárnapi Jaguár Találkozót. A találkozó Tatáról indul 9 órakora Jaguarok Autókereskedés elől, ahol meglepetéssel várnak minden Jaguáros és Jaguárt kedvelő érdeklődőt. Ha valaki eladni szeretné Jaguárját, akkor is érdemes lehet eljönni, mert nem kizárt, hogy a helyszínen gazdára lel az autó. Az útvonal pedig Komáromon át Győrbe vezet, ahol kb 13 órakor csatlakoznak az ottani Veterán Autós-Motoros Találkozó felvonuló járműveihez. Bővebb információ itt.

Aki pedig nagyobb túrára vágyik, az jövő héten ellátogathat az Ausztriában megrendezésre kerülő Autó Tuning Kiállításra, ami május 21-25 között, Klágenfurtban a Wörther See-nél lesz.Bővebb információ itt.

Lesz még Gyermeknapi Bogaras Piknik Bicskén szombaton és egy Suzuki Találkozó Sopronban. Aki pedig egy kis adrenalinra vágyik, annak Frt kupa Kiskunlacházán, és Roncsderbi Kecelen. De ezekért nem vállalunk felelősséget, mert sajnos nincs több infónk róluk.

Listánk nem teljes, sajnos mi sem értesülünk mindenről. Ezért ide küldhetnek Önök is programokat. És reméljük a már ígért programajánló rovatunk is hamarosan elindul.