Hétvégi programok

2008.05.22. 19:18
15 hozzászólás


Ezen a hétvégén sem lesz hiány autós rendezvényekben. Motoros, Trabant-Wartburg, Hyundai és Ford találkozók közül lehet válogatni, valamint erdélyi olvasóinknak sem kell otthon unatkozniuk.

Itt van először is a már csütörtökön elkezdődött 14. Stange Horde MC Party Pilismaróton. A programok nagy részét a sokféle fellépő zenekar jelenti.  Ám ezt csak harcedzett motoros „őrülteknek” ajánlom, mert néhány fórumon olvasottakból nekem olybá tűnik, hogy itt egyáltalán nem vetik meg az alkoholt… Mindenesetre jó bulinak ígérkezik. Bővebb információ itt.

Nagykarácsony község sem csak a Mikulásról és a karácsonyi pecsétjéről híres, hanem bizony rendeznek itt Trabant-Wartburg találkozót is. Minden évben több száz Trabi és Wartyogó gyűlik össze Nagykarácsony utcáin egy kis bulira. Lesz mindenféle verseny, díjak többféle kategóriában, gumifüstölés, sexi autómosás, gyorsulási verseny és tuningolt kétütemű autócsodák százon felüli lóerőkkel. Aki Dunaújváros-Sárbogárd környékén keres programot, annak nem illik kihagyni. Egy kis kedvcsináló video.

A márkaklubok közül a fordosok és a hyundaiosok is szombaton találkoznak. A Ford Majális a tököli repülőtéren lesz mozgalmas programokkal: gyorsulás, driftelés, szlalom verseny, sok más érdekességgel. Vigyázat: kizárólag fordosoknak! Részvétel csak Forddal lehetséges. Bővebb információ itt.

A Hyundai találkozó pedig délelőtt 9 órakor kezdődik a budapesti Felvonulási téren, ahová minden Hyundai tulajdonost és érdeklődőt szeretettel várnak. Több információ itt.

Határon túli programként pedig a szatmárnémeti Autó Tuning Show-t ajánljuk, amely május 25–én, vasárnap kerül megrendezésre. Amivel itt szórakoztatják a nagyérdeműt: autócsodák, tuningverdák, különleges festésű, egyedi belső térrel és hangrendszerrel felszerelt járgányok. A tavalyi képek alapján nem hiányoznak majd a csinos lányok sem…

A Transilvania sugárúton rendezik a gyorsulási versenyt, amely a tavaly szeptemberinél is erősebb színvonalúnak ígérkezik: bivalyerős bimmerek fognak összecsapni pörgős japán gépekkel, de lesz „aprólóerő” kategória is, trabisoknak, Daciáknak; felső határ pedig nincs.

Bővebb információ, nem csak román nyelven, itt.

További programokat erre az e-mailre lehet küldeni.