Nyugalom és Mazda

2008.06.28. 13:54
13 hozzászólás

 

 

Bár minden helyszíni tudósítás így indulna! A Szelidi-tónál lévő Árnyas Kempingben nagyon kellemes szél fúj, az egész terület valóban árnyas a hatalmas fák lombjai alatt. A kapuban maga Nagy Sándor fogadott, ő az itteni Mazda esemény főszervezője. Az autók között sétálgatva az Égő családdal is összefutottam, később elmentünk harapni valamit. Többek között az ikres szülők által leküzdendő kihívásokról beszélgettünk, no meg arról, hogy ugyan miért tart közel egy óráig egy zöldségköret elkészítése. Kapcsolatom sebessége 1,8 Mbps, kívánhat-e a kakucsi pálya mellett megperzselődött és a lefedettség hiányába beleőrült on-line tudósító ennél többet?

 

A találkozó nagyon kellemes családi kemping hangulatban telik, a nap hátralevő részében ilyen-olyan vetélkedők színesítik majd az itt tartózkodók élményeit. Jelenleg egy furcsa verseny folyik, egy szemüvegben kell minél pontosabban megközelíteni egy bóját. Ez láthatóan nem egyszerű feladat, a legtöbb induló két méterrel a bója előtt áll meg. A második körben szemüveg nélkül ugyanez, persze itt már pártíz centiméterre csökken a hiba.

 

Két srác autó-hifit és egyéb autófelszerelési cuccokat állított ki, autójuk ajtaját egy elmondásuk szerint „gizda” lánc zárja le a magukat túlságos érdeklődésre ragadtatók elől. Én azt hittem, hogy ez valamiféle dizájnirányzat, olyasmi mint mondjuk a felfelé nyíló ajtó.

 

A fentiekkel az eddigi események tolmácsolását 110 százalékosan lefedtem. Szerencsére nem nehéz itt a történések sodrásában maradni, alapvetően azért, mert az emberek ide kikapcsolódni jöttek és ez remekül egybevág az én jelenlegi lelki állapotommal. Szóval jó itt, nyugi van.

Van itt pár érdekes autó, a következő posztomban már reményeim szerint ezekről is be tudok számolni nektek, hiszen autós vonatkozásban, azt hiszem ez lesz a legérdekesebb. Holnap is itt lesznek még a Mazdások, akit érdekel, a www.mazdaklub.hu oldalon talál információkat, az idejutást illetően.