2008.06.29. 19:23
30 hozzászólás

 

Talmácsi Gábor végre megint nyert! Nem is akárhogyan, aki nem látta, azonnal szerezzen egy kópiát a viadal utolsó öt köréről és nézze meg. Az eső miatt félbevágott verseny második szakaszában az addig küszködő Talma érthetetlenül felgyorsult – utólag azt nyilatkozta, hogy bár egy picit állítottak a motoron, nem ez volt az oka, egyszerűen érezte a vérszagot és hajtotta a vadászösztön.

fotó: www.motogp.com

A második rajt utáni első kört feszülten néztem, az ezt követő háromban körmeim, anélkül, hogy tudtam volna, a fotel karfájába vájtak. Az utolsó körben már összevissza rikoltoztam, majd, amikor Talma végre ráfordult a célegyenesre, és tudtam, ez a győzelem már zsákban van, féktelenül ordítottam: bravó Talma, bravó!

A magyar motoros zseniálisan ment, az esze, a szíve is a helyén volt, és újra bebizonyította, mennyire jó. A történetemnek azonban nincs vége a győzelemmel, ellenkezőleg, csak most kezdődik. Amit a verseny hevében nem vettem észre, az eredményhirdetés alatt hasított a tudatomba. A verseny főszponzorának logójáról van szó, sárga alapon nagy A betű pöttyökkel. Nézzék csak meg jobban!

fotó: www.motogp.com

Először nagyon nevettem, arra gondoltam, elkészült a logo, beindult a biznisz, és amikor az első ember szólt, hogy srácok, az az A betű több mint obszcén, már késő volt, de nem ez lehet az igazság. Utánanéztem az interneten és megtaláltam a honlapjukat. Az A-Style  olasz divatcég, ruhákat, alsóneműket, hátizsákokat és egyéb kiegészítőket gyártanak, és ahogy a honlapot nézegettem, nem sok kétségem maradt afelől, hogy a logót tudatosan tervezték. Jól sikerült, el kell ismerni. Ruhát talán továbbra sem tőlük vásárolok, de megjegyeztem őket egy életre.