Genfi Top-Hiéna

2009.03.21. 16:00
31 hozzászólás


Nem kezdjük azzal, hogy “nehéz dolga volt a zsűrinek”, mert annyira nem is. Magam alatt vágtam a fát, egy egész napom elment azzal, hogy 3x3 centiméteres pixeleket lestem orrközelből és a Genfi Autószalon alaprajzával, valamint az ott bemutatott autók fotóival vetettem össze a négyzethalmazt. Miután pléhbögrémbe csorgott szemeimet valahogy visszatuszkoltam gödreikbe, visszatért a látásom is így már körbe tudtam járni a szerkesztőségben, hogy kikérjem mindenki véleményét.

Végül egy olyan autó nyert, amelyik megítélése és penge verda-faktora talán a legkisebb súrlódást váltotta ki a szerkesztőségen belül. Az Endre Béla által beküldött új BMW Z4. Ilyen-olyan módon, de elfogadta mindenki. Van ugyan, aki nem karmolja össze magát, ha lát egyet, az azonban elmondható, hogy elismerjük a Z4-et, a mögötte lévő mérnöki és formatervezői munkát, magát az autót.
Béla tehát nyert, ha e-mail-ben felveszi velem a kapcsolatot, akkor a szerkesztőség egyetlen női tagja, Kötélidegzetű Angéla, postázza nyereményét (de akár személyesen is átveheti).

Pengének ugyan penge a remek kis bajor roadster, de én személy szerint legalább olyan jópofának tartom a sárga darut (nem tudtam megállapítani a típusát), melynek képét többen is beküldték. Gatsy és Vodi voltak az elsők, az általuk készített screenshot egyszerre landolt a postaládámban, így mindkettejüknek egy-egy Best of Totalcar könyvet küldünk. (Egy címért cserébe.)

A nyerteseknek gratulálunk, a többieknek köszönjük a részvételt. Ne csüggedjenek, lesz még Hiénázás bőven.

Mint fent említettem, körbejártam a szerkesztőséget és eljátszottuk a „Ha kimondom azt, hogy BMW Z4…”

TéZé: Azért kedvelem, mert ha jön egy szembe, akkor mindig jó csaj ül benne. Na és a Z4M-el gecijó volt autózni.
Papp Tibor: Minden bizonnyal ezt is jól csinálják majd meg. Ha csak szándékosan nem lesz túl steril.
Bende Tibor: Sosem vezettem még Z4-est. De ha nem lesz benne rendes ülés, bele sem ülök.
Kereszturi Tamás: …akkor eszembe jut az előző Z4 és Csikós őrültsége.
Winkler: Én észre sem fogom venni. Az M6 egy állatság volt, biztos olyan ez is. Krúzolni egy hetessel, na az a fasza. Vagy fillért baszni egy Efficient Dynamics 318d-vel és figyelni, mennyit fogyaszt, az izgatna.
Zirig Árpád: Próbáltam már, egy jó kocsi. De akkor is Z1 kéne.