Heti merítés

2009.07.06. 09:52
54 hozzászólás

Ódák a TSi motorról

Egy neves tuningcég felhúzta,így már 190Le + sportlégszűrő + gázpedálelektronika + 4 cm-es ültetés,és még egyéb nyalánkságok.

Gyönyörű 3 évünk volt együtt

Ma is szinte szorongat a torkom, mintha egy rég nem látott szerelmemre emlékeznék, akit elhagytam, mert jobbra vágytam. 20 éves voltam, mikor egy vasárnapi autópiacon megtaláltam Őt, mustársárga szinével, és mintha leszólított volna, megtorpantam, nézegettük egymást, és tiz perc múlva az enyém lett.

Csak imával...

Az autó nem indul. Feleségem célzásokat tesz, hogy valamit nem jól csinálok. (Egész éjszaka a használati utasítást olvastam. Kívülről tudom.) 20 év vezetői gyakorlattal csak el tudok inditani egy autót.

Mami

Megmondom őszintén első ránézésre furcsán tekintettem rá, valahogy nem igazán nyerte el a tetszésemet, de aztán az idő eltetével egyre jobban megbarátkoztam vele. Nem is kellett hozzá sok idő, csak pár hónap. Két éve rójuk az utakat, közösen, még mindig. Nem áll szándékomban megszabadulni tőle, mert szerintem a leghálásabb autó a világon.

És Mami mégis elment, íme az utód

Az előző is szemét volt, ha másik autót dicsértem előtte, nem is szabadott. Ez is elszórakozott velem, városba nem találtam azonnal se az egyest se a kettest. Ok, úgy voltam vele, nőből vagyok.. Istenem..:D Aztán ahogy elkezdtem kitakarítani, szeretgetni úgy igazán, csicsázni, azonnal másképp viselkedett. Rögtön tudtam hol az egyes és a kettes, nem volt vele gond. :) Szóval aki ilyenre adja a fejét, az készüljön, jobb ha megtanul kommunikálni vele, mert amúgy szemétkedni fog. :)