Árlistaszűz voltam

2009.07.15. 17:18
521 hozzászólás


Őszintén megvallva, még sosem fordult velem elő, hogy bementem egy prémium autókat árusító szalonba, és ikszelgettem a listát, majd a személyi bankáromat felhívva elutaltam volna az előleget. A használtautó hirdetések a barátaim, olyat veszek, amibe az első tulaj évtizedekkel ezelőtt megvett valamit, vagy nem.

Az 560SEC-ben például csak computer nem volt és hátsó hűtőtáska, mindegy egyéb elérhető extra beépítésre került. Amikor megvettem tizenévesen, mindegy volt, hogy velúros-e vagy kék bőr, nem számított, hogy van-e állófűtés vagy sem. Amikor adatbázis felelősünk elküldte a Z4 árlistáját, fröcsögő nyállal röhögve ordítoztam a szerkesztőségben, hogy ezt nem hiszem el! Ilyen nincs! Aki nem látott még ilyet, csemegézzen bátran, vigyázat, közepesnél jobban felháborító tételek következnek, a nyugalom megzavarására alkalmas számokkal. Egy dolgot kiemelnék: a bőrkárpit széria. Ha azt szeretnénk, hogy az ülés memóriás legyen, az további 364 800 Ft, ha ragaszkodunk a fehér színhez, az a korábbiakon felül 598 300 Ft. Tehát az alap bőrkárpitra simán rákölthetünk majd egy milliót. És akkor még nem fűthető. Íme, a lista:

Mai tesztünk blogposztja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.