10 drog, amit ne próbálj ki vezetés közben

2009.09.05. 11:31
56 hozzászólás


Emlékeznek még az 1991-es, mára már kultikussá vált Manta, Manta című filmre? A tinibálvány Til Schweiger még tejfölösképű suhanc volt, úgy döngetett 83-as, Mattig-tuning GT/E-jével városban, városon kívül az egyszerű naiv kis sztori szerint.

Sztori szempontjából nem volt nagy durranás, mégis, minden akkori fiatal srác karmolta, hiszen sosem látott autós üldözések és akkoriban igazi "kúl" verdák tűntek fel benne. Na és a sérók, a színvilág, a kóla és az elöl rövid-hátul hosszú életérzés? Odavágytunk.

Mondjuk már akkor is én voltam az ünneprontó, hiszen megkérdőjeleztem a tényt, hogy egy Manta durván lenyomjon egy Ferrari 308GTS-t, de aztán megnyugtattam magam, hogy minden bizonnyal egy szénné tuningolt C20-motor volt az Opelben. Mondjuk úgy kiadja.

De ez csak egy mellékszál, hiszen a balfék Klausit játszó Michael Kessler az, aki az alábbi videó főszereplője. A Kessler Etikettje (Kessler Knigge) c. többrészes sorozatot ajánljuk mindenkinek, sírva röhögtünk a ruhakabinos részen, meg úgy nagyjából mindegyiken. Ez volt a legjobb, jó szórakozást!

Fuh, de gyorsan szétröppent a neten. Aki már látta, attól elnézést kérünk.